Bedrijven

Jouw sportcoach voor bedrijven

Iedere werkgever wil in deze tijden toch gezonder, fitter, vitaler en gelukkiger personeel?!

Wat krijg je ervoor terug?

Arbeidsvoorwaarden

Het boeien en binden van werknemers door het aanbieden van sport onder professionele begeleiding wordt steeds vaker gedaan en met succes. Bedrijven met een unieke secundaire voorwaarden zoals het aanbieden van sport vinden relatief sneller een nieuwe medewerker en huidige medewerkers voelen zich gewaardeerd.

Teambuilding versterkt

Samen sporten zorgt ervoor dat je elkaar beter en op een andere manier leert kennen. Daardoor groeit het begrip voor elkaar, je voelt een sterkere band en komt achter nieuwe kwaliteiten van elkaar. Ook groeit de gunfactor en accepteer je de minder sterke punten van je collega’s sneller. Omdat je nieuwe dingen ervaart tijdens een workout, groeit het wij-gevoel en daarmee je teamspirit.

Vitaliteit verbetert

Sporten geeft een positief effect op zowel je fysieke gesteldheid, je concentratie, je geheugen, maar zorgt ook voor een open geest. Hierdoor heb jij achteraf meer inspiratie en krijgt je creativiteit en boost. De combinatie van een gezonder lichaam en een positieve geest zorgt voor een beter werkresultaat, minder ziekteverzuim maar ook het behoud van personeel.
Kies voor JScoach als vitaliteitspartner > Hierdoor wordt er meer bewustwording gecreëerd onder de medewerkers zodat men betere en verantwoorde keuzes omtrent sport/voeding/rust en stressmanagement gaat maken.

Gewoon lekker sporten met je collega’s voor/tijdens of na het werk kan natuurlijk ook!

Ook organiseren wij speciaal voor bedrijven teambuildingsdagen! Check de link voor meer info