De diensten van jouw sportcoach!

Met jouw sportcoach werk je samen naar een gezonde en fitte leefstijl die het beste past in jouw leven. Dit alles op basis van training, voeding & coaching. Jouw sportcoach is iemand die jou motiveert en begeleidt. Hierdoor haal jij het beste uit jezelf en zorgen we er samen voor dat je lekker in je vel zit.

personal

Personal training

Individuele begeleiding om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Je krijgt een professionele coach die verschillende motivatietechnieken heeft om te blijven geloven in jouw eigen kunnen! Ervaar zelf het gevoel van progressie, zelfverzekerdheid, trots en voldoening. De coach begeleid je in alles op het gebied van sport & voeding.

duo

Duo training

Samen de uitdaging aan gaan naar een fitte en gezonde leefstijl. Aan de hand van jullie doelen zullen de trainingen worden samengesteld. Binnen de trainingen zal er veel getraind worden met de basisprincipes van CLUKS – Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. 

group

Circuit & small group training

Er zal voornamelijk in de buitenlucht gesport gaan worden. Iedere keer weer een uitdagende training en wordt er rekening gehouden met de individuele verschillen. Plezier en doorzettingsvermogen staan altijd voorop! Binnen deze training zal er veel gebruik worden gemaakt van de basisprincipes ‘CLUKS’. Samen sporten verbindt en zorgt ervoor dat je jezelf en de ander net iets meer motiveert! (uiteraard zitten hier ook financiële voordelen aan)

  • Personal training
  • Meest gekozen
    Duo training
  • Small group training
  • Circuit training
Personal training
Meest gekozen
Duo training
Small group trainingCircuit training
Personen123-67-12
Iedere locatie
Persoonlijke coaching
Intake gesprek
Evaluatie gesprek
Vitaliteitsmetingen
Trainingen op maat
Schema's op maat
Voedingsdagboek
Resultaatgericht
Boek nuBoek nuBoek nuBoek nu